Faq

Faq

Hoe lang duurt het voordat mijn auto hier op locatie is?

Zodra we de aanvraag binnen hebben, gaan wij aan de slag. We proberen jouw auto zo snel mogelijk van A naar B te krijgen. De levertijd hangt af van verschillende factoren. Bij internationaal transport duurt het gemiddeld genomen tien werkdagen om de auto op plaats van bestemming te krijgen.


Ik wil mijn auto op specifieke datum en tijd laten leveren. Kan dat?

Het is mogelijk om je auto op gewenste datum en tijd af te leveren. Houd wel rekening met extra kosten. Vragen hierover? Neem contact met ons op.


Is mijn auto verzekerd?

Tijdens het transport is jouw auto verzekerd volgens de voorwaarden van de CMR of AVCM. Wanneer jouw auto beschadigd raakt tijdens het transport, is de schade tot een bepaald bedrag gedekt. Wil je 100% dekking van je auto, sluit dan bij ons een aanvullende transportverzekering af.


Welke papieren moet ik regelen voor het transporteren van mijn auto?

Goed nieuws: jij hoeft niks te regelen. Voor het transporteren van je auto moet je transportdocumenten hebben van de CMR of AVCM. Dit regelen wij voor je.


Kan mijn auto overal worden opgehaald?

Ja, mits het adres waar de auto staat goed bereikbaar is. Is dat niet het geval, dan zoeken wij samen met jou naar een andere oplossing. Wij transporteren auto’s zowel binnen als buiten de EU. Heb je een vraag over een auto die buiten de EU getransporteerd moet worden? Neem contact met ons op.  

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Je kan ons altijd makkelijk bereiken!