Autotransport Duitsland

Verzorgd autotransport uit Duitsland

Jouw auto zo zorgeloos mogelijk van A naar B bij JUR Autotransport

  Vul het ophaaladres en afleveradres in
  type voertuig

   Van (postcode of adres)
   Naar (postcode of adres)
   Type voertuig

   Wat zeggen anderen over JUR Autotransport

   • 5 star review  Voor import-transport van mijn auto diverse aanvragen gedaan, JUR reageerde snel, vriendelijk en direct met een goede prijs. Gemaakte planning werd geheel nagekomen en ik werd steeds op de hoogte... lees verder

    thumb Luc Laumen
    10 februari 2023

    4 star review  Prettige communicatie, scherpe tarieven en een redelijk snelle levering. Aanrader

    thumb Marck Blok
    7 januari 2023

    5 star review  Ik kan JUR Autotransport echt aan iedereen aanraden, het bedrijf levert een uitstekende dienstverlening voor een goeie prijs. Mijn contact met Jurriën en Eric verliep zeer goed, de communicatie was heel... lees verder

    thumb Danny Polak
    10 november 2022
   • 5 star review  Wat een fantastisch bedrijf! Heel communicatief (van 's morgens vroeg tot 's avonds laat), perfect alle beloftes nagekomen, strakke prijs en heel zorgzaam! Zo zouden er meer moeten zijn! Merci... lees verder

    thumb Steven Van Dingenen
    11 oktober 2022

    5 star review  Goede service en nette prijzen. Altijd goed te bereiken en denken goed met je mee. Regelen hun zaken goed en als er toch eens wat misloopt lossen ze dit ook... lees verder

    thumb Wouter Visser
    22 juni 2022

    5 star review  Door persoonlijke omstandigheden moest er een auto vanuit Frankrijk worden vervoerd terug naar Nederland. Via het web bij Jur Autotransport gekomen. Direct bij eerste contact via WhatsApp ben ik enorm vriendelijk... lees verder

    thumb Rik vdk
    16 juni 2022
   • 5 star review  Heel erg tevreden over de dienstverlening. Ondanks tussenkomst van de hemelvaartdagen zeer snel geholpen en tegen een zeer correcte prijs. Communicatie via email en telefoon verliep soepel en wist meteen... lees verder

    thumb Arjan Schardam
    30 mei 2022

    5 star review  Wouw wat een geweldige service. Heel duidelijke communicatie! Auto is super snel en netjes geleverd voor een mega scherpe prijs. Volgende keer maak ik zeker weer graag gebruik van jullie... lees verder

    thumb Vincent Donders
    26 april 2022

    5 star review  Via een collega in contact gekomen. Voertuig snel, tegen een goede prijs en veilig van Duitsland naar Nederland gebracht. Ik raad deze jongens zeker aan.

    thumb Nick Waare
    2 maart 2022

   Autotransport van Duitsland naar Nederland

   Jouw auto zo zorgeloos mogelijk van A naar B: dat is het doel bij JUR Autotransport. 

   Hoe we dat doen? Wij benutten ons uitgebreide netwerk om de beste deal te vinden voor autotransport specifiek van Duitsland naar Nederland. Dit doen wij niet alleen voor bedrijven die honderden auto’s per jaar im-/exporteren, maar ook voor particulieren die hun droomauto in Duitsland willen kopen. En dat allemaal zonder gedoe. Jij doet een aanvraag, wij regelen de rest.

   Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor jou. Via dit formulier doe je een aanvraag, maar je mag ons uiteraard ook mailen, bellen of een bericht sturen.

   Wil je een auto uit Duitsland importeren? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Dat advies kan je hier vinden.

   Snel

   Een vraag over autotransport? Wij begrijpen dat je niet dagenlang wil wachten op een antwoord. Binnen een dagdeel geven wij antwoord op al jouw vragen over onze service, autotransport of het importeren van jouw auto uit Duitsland.

   De beste deal

   Bij JUR Autotransport kennen wij de markt van binnen en van buiten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van autotransporteurs en jarenlange ervaring met autotransport uit Duitsland bezorgen wij jou de beste deal.

   Persoonlijk

   Persoonlijk contact vinden wij bij JUR Autotransport belangrijk. Daarom gooien wij de uitgebreide contactformulieren en ingewikkelde keuzemenu’s overboord. Een berichtje, belletje of mailtje: wij zijn altijd makkelijk bereikbaar.

   JUR's verhaal

   Ik ben Jurriën Pardoen (33) uit Zwolle. Het gezicht achter JUR Autotransport.

   Al op jonge leeftijd had ik een passie voor auto’s. Ik was dol op alles dat op wielen stond of met snelheid te maken had. Het was niet voor niets dat ik al vroeg de transportsector in rolde.

   Dankzij jarenlange ervaring ken ik de auto-transportbranche van binnen en van buiten. Een branche waar iets belangrijks mist: een klantgericht en vlot bedrijf dat zo zorgeloos mogelijk jouw auto van A naar B brengt. Met JUR Autotransport wil ik daar verandering in brengen. Ik geloof in een goede en persoonlijke service.

   Daarom kan iedereen JUR bellen, een berichtje sturen, mailen of een afspraak maken. Wij regelen het transport voor bedrijven maar helpen ook particulieren die hun droomauto in het buitenland hebben gekocht. Dankzij ons uitgebreide en betrouwbare netwerk, hebben wij de beste aanbieding voor jou. Wij maken het transporteren van jouw auto zo zorgeloos mogelijk.

   Contact

   Vragen mag altijd

   Heb je een vraag? Neem gerust contact op! Dat kan via een belletje, de mail of je stuurt ons een bericht.

   Een afspraak maken

   Wil je liever persoonlijk afspreken? Dat kan. Je bent altijd welkom op ons kantoor. Lukt dat niet? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar jou toe.

   Flexibele tijden

   Wij begrijpen dat je druk bent. Daarom zijn wij ook buiten de gangbare kantoortijden bereikbaar, bijvoorbeeld via Whatsapp. Ook in het weekend.